Lab Associate

  • Location: Gent
  • Type: Perm
  • Job #18085

Lab Associate

Vast Contract – Regio Gent
#lab #associate #chemie

Beschik je over een bachelordiploma?  Heb je een sterke affiniteit met labowerk en kwaliteitscontrole? Bezit je een sterk analytisch denkvermogen en ben je nauwkeurig? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Lab Associate om hun laboteam te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Gent is wereldwijd actief binnen de chemische sector en staat bekend omwille van hun plastic additieven.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Lab Associate kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het uitvoeren van fysische testen op diverse additieven. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Fysische testen: spuitgieten, extrusie, drukmeting, hitte bestendigheid, rekbaarheid, kleurmeting, etc.
  • Rapportage van de uitgevoerde testen en resultaten.
  • Rapportage aan Lab Manager.
  • Adviezen geven met behulp van presentaties.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Lab Associate over een bachelordiploma aangevuld met een sterke affiniteit voor labowerk en kwaliteitscontrole. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast beschik je over een sterk analytisch denkvermogen en ben je nauwkeurig en resultaatgericht. Je werkt graag projectmatig en bent teamgericht, matuur en communicatief. Tot slot kan je goed overweg met het MS Office pakket.

Wat kan je verwachten?

Als Lab Associate kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s en glijdende uren. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!