Young Potential Engineering

 • Location: Waregem
 • Type: Perm
 • Job #18090

Young Potential Engineering

Vast Contract – Waregem

#ManagementTrainee #Production #Electromechanics

Ben je recent afgestudeerd of studeer je binnenkort af als Ingenieur en beschik je over een stevige portie ambitie en zin voor initiatief? Heb je interesse om te werken in een hoogtechnologische omgeving? Lees dan zeker verder!

Jefferson Wells is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Engineering & Life Sciences. Snel, doelgericht en met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team van consultants op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract.

Voor een gerenommeerd industrieel bedrijf (regio Waregem) zijn we op zoek naar pas afgestudeerde Ingenieurs of Masters Elektromechanica met een eerste werkervaring.

Jouw traject als Young Potential?

 • Als Young Potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team van ingenieurs en technici
 • Na deze grondige opleiding krijg je verschillende optimalisatieprojecten binnen productie en onderhoud toegewezen waar jij een aanzienlijke bijdrage op kunt leveren
 • Je verzorgt het technische aspect, maar zorgt ook voor het correct loggen van alle activiteiten binnen de projecten
 • Je neemt deel aan overlegmomenten met andere ingenieurs en kan meedenken over toekomstige verbeteringen binnen productie en het onderhoudsmanagement
 • Deze instapfunctie zorgt voor de perfecte voorbereiding om op middellange termijn (+2 jaar) intern door te groeien naar meer verantwoordelijkheid

Belangrijk om weten: jouw groeitraject verloopt op maat van jouw persoonlijke interesses en ambities! Zo krijg je de kans om te proeven van verschillende domeinen binnen Engineering en kom je uiteindelijk terecht in een boeiende functie die jou op het lijf geschreven is.

Wie ben je?

 • Ben je recent afgestudeerd als Ingenieur Elektromechanica, Werktuigkunde, Mechatronica, Automatisering, Elektrotechnieken, Elektriciteit, …? Of heb je een eerste werkervaring achter de rug en kijk je uit naar iets nieuws?
 • Werk je graag projectmatig en word je aangetrokken tot procesoptimalisatie binnen een hoogtechnologische omgeving?
 • Spreek je vlot Engels en Nederlands?
 • Beschik je over sterke communicatieve vaardigheden?
 • Ben je ondernemende ingesteld en durf je initiatief nemen?
 • Ben je leergierig en heb je de ambitie om door te groeien binnen een internationale en hoogtechnologische organisatie?

Dan ben jij misschien wel de Young Potential Engineering die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Young Potential Engineering kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!