Young Potential R&D Ingenieur Chemie

  • Location: Waregem
  • Type: Perm
  • Job #18094

Young Potential R&D Ingenieur Chemie

Vast Contract – Regio Waregem
#R&D #youngpotential #chemie

Beschik je (binnenkort) over een masterdiploma in de chemie met veel ambitie en zin voor initiatief?  Heb je interesse om te werken in een R&D functie in een hoogtechnologische omgeving? Lees dan vooral verder!

Ben je gepassioneerd door life sciences? Bij Jefferson Wells bent u in goede handen. Onze consultants gespecialiseerd in pharma, agri-food, chemie, textiel enz. ondersteunen u in uw zoektocht naar de ideale professionele opportuniteit, door u in contact te brengen met groeiende organisaties. Dankzij onze afdeling werving en selectie start je direct met een vast contract bij onze opdrachtgevers.

Onze partner is op zoek naar een Young Potential om hun R&D team te versterken. Dit gerenommeerd industrieel bedrijf gelegen in regio Waregem is wereldwijd actief.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Young potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team van ingenieurs en technici. Na deze grondige opleiding krijg je verschillende optimalisatieprojecten binnen productie en onderhoud toegewezen waar jij een aanzienlijke bijdrage op kunt leveren. Jouw takenpakket bestaat dan uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Verzorgen van het technische aspect
  • Verantwoordelijkheid voor het correct loggen van alle activiteiten binnen de projecten
  • Deelnemen aan overlegmomenten met andere ingenieurs en meedenken over toekomstige verbeteringen binnen productie en het onderhoudsmanagement

Deze instapfunctie zorgt voor de perfecte voorbereiding om op middellange termijn (+2 jaar) intern door te groeien naar meer verantwoordelijkheid.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Young Potential (binnenkort) over een bachelor of master in de chemie aangevuld met een interesse in R&D of heb je reeds een eerste erkervaring maar kijk je uit naar iets nieuws. Je bent communicatief vaardig in het Engels en Nederlands. Daarnaast heb je een ondernemende ingesteldheid en durf je initiatief nemen. Je werkt graag projectmatig en word aangetrokken tot procesoptimalisatie binnen een hoogtechnologische omgeving Tot slot ben je ook een leergierig persoon met sterke communicatieve vaardigheden.

Wat kan je verwachten?

Als Young Potential kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!