Quality & Process Manager

 • Location: Gent
 • Type: Perm
 • Job #18096

Quality & Process Manager

Vast Contract – Regio Gent
#quality #process #manager

Beschik je over een masterdiploma chemical of industrial engineering?  Heb je minimum 5 jaar ervaring in kwaliteitsmanagement en in het aansturen van een team? Ben je analytisch, probleemoplossend en proactief? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Quality & Process Manager om hun productie management team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Gent is internationaal actief binnen de textielsector en staat bekend omwille van hun diverse textielproducten (technisch textiel, textiel voor in autobanden, etc.).

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Quality & Process Manager kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het beheren van het kwaliteitsproces vanaf de inkomende grondstoffen tot de eindproducten, het coördineren van de procesverbeteringsprojecten en het leiden van het kwaliteitsteam. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Rapportage aan Plant Manager.
 • Kwaliteitssysteem opzetten en onderhouden.
 • Coördineren en onderhouden van de kwaliteitsprocedures.
 • Coördineren van audits.
 • Toezien op de uitvoering van acties.
 • Klachtenbehandeling.
 • Leiden van het team in hun dagelijkse activiteiten en hun verdere ontwikkeling.
 • Ondersteuning bieden bij het oplossen van technische problemen.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Quality & Process Manager over een masterdiploma chemical of industrial engineering aangevuld met een minimum 5 jaar ervaring binnen kwaliteitsmanagent en het aansturen van een team. Je hebt kennis van kwaliteitssystemen en SAP. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je analytisch, probleemoplossend en een echte people manager. Tot slot ben je resultaatgericht, proactief en teamgericht.

Wat kan je verwachten?

Als Quality & Process Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s met flexibele uren. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen, een bedrijfswagen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!