Process Coordinator

  • Location: Eeklo
  • Type: Perm
  • Job #18121

Process Coordinator

Vast Contract – Regio Eeklo
#process #coordinator #packaging

Beschik je over een bacheloropleiding?  Beschik je over een eerste ervaring in een productieomgeving? Ben je leergierig en analytisch? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Process Coordinator om hun verpakkingsafdeling te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in Eeklo is internationaal actief binnen de productiesector en staat bekend omwille van hun hygiëne producten.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Process Coordinator kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het beheer en de optimalisatie van verpakkingslanceringen. Je bent betrokken bij het volledige proces: van eerste contact tot de productie van nieuwe verpakkingen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Coördineren en ontwikkelen van nieuw verpakkingsmateriaal.
  • Creatieve oplossingen bieden die aansluiten bij de vraag van de klant.
  • Verbetervoorstellen doen.
  • Berekeningen maken rekening houdend met productie, opslag en transport.
  • Coördinatie van de ontwikkeling van grondstoffen.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Process Coordintor over een bachelordiploma aangevuld met een eerste ervaring in een productieomgeving. Je kan goed overweg met diverse programma’s (SAP, MS Office pakket, AutoCad, etc.). Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je leergierig, teamgericht, analytisch en overtuigend. Tot slot heb je een sterke interesse in administratief werk en in supply chain.

Wat kan je verwachten?

Als Process Coordinator kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!