Preventieadviseur niveau 2

  • Location: Anderlecht
  • Type: Perm
  • Job #18136

Preventieadviseur niveau 2

Vast Contract – Anderlecht / Mechelen

#Preventie #Maintenance #Industrial

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Preventieadviseur binnen een industriële omgeving en met focus op gebouwtechnische projecten en maintenanceµ? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Anderlecht zijn we op zoek naar een hands-on preventieadviseur die kan terugvallen op minstens een relevante werkervaring in een multi-technische omgeving. Er bestaat ook een mogelijkheid om enkele dagen per week vanuit regio Mechelen te werken.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Preventieadviseur ben je verantwoordelijk voor zowel de administratieve als operationele uitvoering van het kwaliteits- en preventiebeleid. In het kader daarvan volg je de wetgeving nauwgezet op en vertaal je deze naar de praktijk. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

  • Uitvoeren van werkplekinspecties over heel België
  • Voorzien van opleidingen inzake preventie, in samenwerking met HR
  • Uitvoeren van risico-analyses en het uitwerken van verbetervoorstellen
  • Onderzoeken van arbeidsongevallen, gevaarlijke situaties en incidenten, gekoppeld aan een kwalitatieve rapportage naar het management en het formuleren van concrete adviezen naar de toekomst toe
  • Actief meebouwen aan het veiligheidsbeleid van de onderneming, dit aan de hand van het opstellen van procedures, toolboxmeetings, instructies en het onthaal van nieuwe medewerkers
  • Coördineren van het VCA-systeem

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma in een technische richting (of gelijkwaardig door ervaring) en ben je in het bezit van een certificaat Preventieadviseur niveau 2? Beschik je over een zeer goede kennis van zowel het Nederlands als het Frans en heb je ervaring binnen een multi-technische omgeving? Ben je hands-on ingesteld en heb je ervaring in het ondersteunen van techniekers inzake veiligheid en preventie op het werk? Schrik je er niet van terug om een stevig operationeel en administratief takenpakket met elkaar te combineren en wil je jouw werkgever op vlak van preventie en kwaliteit naar een hoger niveau tillen? Dan ben jij misschien wel de Preventieadviseur die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Preventieadviseur kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!