Project Engineer Experimental Production Plant

  • Location: PUURS
  • Type: Contracting
  • Job #18140

Word jij onze nieuwe ambassador? 

Jefferson Wells Life Sciences is gespecialiseerd in de ondersteuning van farma & biotech bedrijven in hun dagelijkse uitdagingen. Vandaar onze interesse in experts zoals jij om ons team te versterken.

Laten we samen kijken naar jouw eerste challenge bij ons!

Project Engineer Experimental Pilot Plant

Onze klant breidt uit en is daarom op zoek naar een projectingenieur met ervaring met analytische laboratoriumtechnieken.

Je wordt tewerkgesteld in een EPP (experimental pilot plant), een non-GMP lab. Je  wordt verantwoordelijk voor de aankoop en de qualificatie van laboratorium apparatuur nodig om de uitbreiding van onze klant te ondersteunen. Hierbij neem je contact op met de leveranciers en vraag je de nodige offertes aan. Je adviseert welke systemen exact aan te kopen en neemt de nodige acties om de bestellingen te plaatsen. Ook de qualificatie, opstart en het trainen van de rest van de organisatie in de nieuwe systemen valt onder jouw bevoegdheid.

Je zal hiervoor samen werken met de collega’s binnen en buiten de EPP. Je komt terecht in een groep met een 25-tal collega’s die bezig zijn met allerhande process design activiteiten. Daarnaast ben je als teamlid ook mee verantwoordelijk voor de goede werking van het labo waaronder het verder opstellen en onderhouden van 5S.
Locatie: Puurs

Your Profile:

Must

  • Universitaire Master
  • Analytische laboratorium ervaring is noodzakelijk
  • Je hebt een brede interesse in laboratorium en analytische technologie en houdt ervan om je hierin in te werken en nadien je collega’s hierin verder op te leiden
  • Goede kennis van geschreven en gesproken Nederlands en Engels is een must
  • Goede schriftelijke en mondelinge communicatie is vereist

Nice to have

  • Kennis van statistiek en farma achtergrond is een plus
  • Ervaring met kwantitatieve laboratoriumtechnieken in een plus

Wat kan Jefferson Wells voor jou betekenen?

Als ambassador krijg je de kans om te groeien binnen internationale bedrijven waarin je een sterk netwerk kan opbouwen. Door een persoonlijke opvolging krijg je een kwaliteitsvolle ondersteuning in elke stap die je onderneemt. Tot slot geniet je van de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen aan de hand van interne trainingen en opleidingen.

Heb je interesse in deze functie? Aarzel dan zeker niet en solliciteer nu met jouw cv!

 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!