Project Engineer

  • Location: Puurs
  • Type: Perm
  • Job #18153

Project Engineer

Vast Contract – Regio Puur/Bornem
#food #project #engineering

Beschik je over een master in een voedingsgerelateerde richting? Heb je een passie voor het zoeken en implementeren van procesoptimalisaties? Denk je graag probleemoplossend? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Project Engineer om hun engineeringafdeling te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in de regio Puurs/Bornem is internationaal actief binnen de voeding.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Project Engineer kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de verbetering en optimalisatie van alle procesgerelateerde werkzaamheden in de plant. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Leiden en faciliteren van verbeterprojecten inzake afvalreductie, volumeoptimalisatie, productiviteit, etc.
  • Proces- en kwaliteitsparameters optimaliseren op basis van de corrigerende maatregelen
  • Ondersteuning bieden op het product-technische en op vlak van de installatie
  • Adviezen verlenen bij productwijzigingen op de industriële haalbaarheid
  • Rechtstreeks rapporteren aan de continuous improvement manager en nauw samenwerken met andere afdelingen zoals kwaliteit, productie, logistiek, R&D, etc.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Project Engineer over een voedingsgerelateerde master aangevuld met een eerste relevante werkervaring. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels en hebt een passie voor productieprocessen. Daarnaast neem je graag initiatief en heb je een sterk probleemoplossend– en analytisch denkvermogen. Tot slot ben je ook een sociaal persoon die anderen vlot kan motiveren.

Wat kan je verwachten?

Als Project Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!