Production Engineer

  • Location: Antwerpen
  • Type: Perm
  • Job #18172

Production engineer

Vast Contract – Regio Antwerpen
#voeding #productie #engineering

Beschik je over een master in de voedingsgerelateerde richting? Haal je energie uit het oplossen van productieproblemen? Werk je graag mee aan investeringsprojecten? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Production engineer om hun operationeel team te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in de regio Antwerpen is internationaal actief binnen de voedingsindustrie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Production Engineer kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de realisatie van de productieobjectieven op korte en lange termijn. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Optimaal productierendement verzorgen door hoge eisen te stellen op vlak van kwaliteit, leveringen, hygiëne, veiligheid en milieu
  • Voorzien van periodieke rapporteringen over de KPI’s
  • Verbetering- en correctieve acties initiëren
  • Training geven aan collega’s binnen de plant en ondersteuning leveren bij de implementatie van verbeteringsmethodieken
  • Identificeren van complexe en terugkerende productieproblemen en voorzien van oplossingen
  • Deelnemen aan investeringsprojecten i.v.m. optimalisatie en continuous improvement

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Production Engineer over een master in een voedingsgerelateerde richting. Ervaring is geen must, schoolverlaters komen ook in aanmerking. Verder ben je communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je productie-minded en heb je een analytische en probleemoplossende ingesteldheid. Tot slot ben je ook een hands-on persoon en kan je anderen inspireren en overtuigen.

Wat kan je verwachten?

Als Production Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!