Packaging Specialist

  • Location: Roeselare
  • Type: Perm
  • Job #18173

Packaging Specialist

Vast Contract – Regio Roeselare
#packaging #productie #voeding

Beschik je over een bachelor of master in de ingenieurswetenschappen? Heb je werkervaring in de productie-omgeving in de voedingssector? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Packaging Specialist om hun kwaliteitsteam te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in regio Roeselare is internationaal actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Packaging Specialist kom je terecht in zowel de productie-omgeving als in een administratief luik en krijg je de verantwoordelijkheid over de introductie van nieuwe verpakkingen en het optimaliseren van bestaande verpakkingen binnen de bestaande kwaliteitssystemen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Ondersteuning bieden bij de realisatie en ontwikkeling van nieuwe verpakkingen
  • Verbeterprojecten initiëren, coördineren en implementeren van A tot Z en eventueel nieuwe leveranciers opzoeken in kader daarvan
  • Opvolgen en bijhouden van technische dossiers
  • Wijzigingen en/of technische aanpassingen adviseren aan de productielijnen in samenwerking met de teamleaders voor het verpakken van bestaande en nieuwe producten
  • Coördineren van testen van verpakkingsmateriaal in productie en industriële testen in samenwerking met de planningsafdeling en productie.
  • Nieuwe tendensen op de markt researchen
  • Rapporteren aan de Manager Product- en Verpakkingsontwikkeling

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Packaging Specialist over een bachelor- of masterdiploma in een technisch-wetenschappelijke richting aangevuld met een . Ervaring binnen een productie-omgeving in de voeding is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Frans. Daarnaast heb je een pragmatische ingesteldheid en heb je een hands-on mentaliteit. Tot slot ben je ook een teamminded persoon die ook zelfstandig kan werken.

Wat kan je verwachten?

Als Packaging Specialist kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!