Serial Production Controller (SPC)

 • Location: Brugge
 • Type: Contracting
 • Job #18221

Serial Production Controller

Vast Contract – Regio Brugge
#werkorders #coördineren #logistiek

Beschik je over een goede portie crisismanagement?  Heb je werkervaring met SAP in de logistieke sector? Heb je een goede kennis van MRP en werk je zelfstandig? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Serial Production Controller om hun logistieke team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Brugge is internationaal actief binnen de transport sector en staat bekend omwille van hun duurzame ontwikkeling van transportmogelijkheden.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Serial Production Controller kom je terecht in een industriële omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over alle werkorders en hun vooruitgang. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Je zal de werkorders opstarten, coördineren en de voortgang controleren volgens de MPS (Manufacturing Planning & Scheduling).
 • Je zal dagelijks coördineren met logistiek, materiaalplanning en kwaliteit om het productieteam in staat te stellen volgens plan te produceren.
 • Je zal verbeterplannen definiëren en uitvoeren voor disfuncties van componenten die aan de productielijn worden geleverd.
 • Je zal zorgen voor een continue stroom van materialen naar de productielijn
 • Je zal dagelijks de voortgang van werkorders opvolgen door nauwe communicatie met Line managers
 • Je zal bijdragen aan de controle van de nauwkeurigheid van gegevens met betrekking tot BOM (Bill Of Material)
 • Je zal de informatie workflow van werkorders beheren.
 • Je zal bijdragen om de productdoorlooptijd te minimaliseren.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Serial Production Controller over een goede kennis van MRP aangevuld met een basiskennis van Lean tools. Ervaring als productieplanner, logistieke planner of gelijkaardig is een must. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands, Engels is een pluspunt. Daarnaast heb je een proactieve ingesteldheid en ben je doelgericht. Tot slot ben je ook een zelfstandig persoon met sterke communicatieve vaardigheden.

Wat kan je verwachten?

Als Serial Production Controller kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Martine Vergote op het nummer +32 (0)4 95 36 51 42 of via martine.vergote(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!