R&D Verantwoordelijke

  • Location: Waregem
  • Type: Perm
  • Job #18273

R&D Verantwoordelijke

Vast Contract – Regio Waregem
#Research #development #voeding

Beschik je over een diploma als bio-ingenieur of als voedingstechnoloog? Heb je werkervaring in productie of verpakking in de voedingssector? Heb je zin in een uitdagende job en werk je zelfstandig en flexibel? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een R&D Verantwoordelijke om hun R&D team te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in regio Waregem is internationaal actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als R&D Verantwoordelijke kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over ontwikkeling van innovatie van producten en verpakking in voeding. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Aanvragen voor nieuwe product ontwikkelingen screenen
  • R&D projecten voorbereiden en evalueren
  • Planning opmaken en coördineren van R&D team
  • Wekelijkse afstemmingsvergadering R&D leiden en technische ondersteuning bieden aan het R&D team
  • Implementeren van verbeterings- en kostenminimalisatieplannen voor de productlijnen in afstemming met kwaliteit en productieverantwoordelijke
  • Nauw samenwerken met andere centrale departementen zoals kwaliteit, aankoop, marketing, sales en productie
  • Waken over het respecteren van veiligheidsmaatregelen in de R&D keuken

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als R&D verantwoordelijke over een diploma als bio-ingenieur, voedingstechnoloog of gelijkaardig aangevuld met een voorliefde voor voeding. Ervaring binnen een productieomgeving in voeding of verpakking is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands, Frans en Engels. Daarnaast heb je een hands-on ingesteldheid en kan je zelfstandig werken.

Wat kan je verwachten?

Als R&D verantwoordelijke kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!