Piping Design Engineer

  • Location: AALTER
  • Type: Contracting
  • Job #18313

Piping Design Engineer

Vast contract – regio Gent

#Piping #industrial #Utilities #Safety

Heb jij werkervaring met leidingontwerp en hou je ervan om dagelijks op de werkvloer te staan in het kader van lassupervisies en systeemvalidatie? Heb een hands-on mentaliteit en werk je met oog voor kwaliteit en veiligheid? Lees dan verder!

Onze partner is op zoek naar een hands-on Piping Design Engineer om deel uit te maken van een groot piping project. Dit toonaangevende bedrijf in Oost-Vlaanderen is wereldwijd actief in de voedingssector en staat bekend om hun duurzame samenwerking met de Belgische landbouwbedrijven.

jouw verantwoordelijkheden?

Als Piping Design Engineer zal je tewerkgesteld zijn in een cleane industriële omgeving. Je taken bestaan ​​uit een aantal verschillende werkzaamheden:

  • Ontwerpen van pipingstructuren via AUTOCAD 
  • Opvolgen en optimaliseren van P&ID’s en 3D-modelontwikkeling specifiek Clean Utilities / CIP
  • Voorbereiden van technische evaluaties, lasinspecties en validatie van de systemen
  • Safety supervisie ondersteunen zoals voorbereiden en uitvoeren van LOTOTO, LMRA, …

Wie ben jij?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te voeren, beschik je over een technisch diploma aangevuld met een goede kennis van AUTOCAD, piping design en lasprocedures. Daarnaast heb je een hands-on mentaliteit en hecht je erg veel belang aan veiligheid op de werkvloer! Tot slot ben je ook een echte teamspeler met sterke communicatieve vaardigheden. Goede kennis van Nederlands is een vereiste.

Reeds ervaring in het werken in de Pharma of Voedingsindustrie (bekend met HAZOP / HACCP) wordt aanzien als een plus!

Wat kunt u verwachten?

Als Piping Design Engineer werk je in een dynamische en open omgeving met gezellige collega's. Bovendien ontvang je een aantrekkelijk salaris aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een direct vast contract. Ten slotte krijg je de mogelijkheid voor persoonlijke en professionele ontwikkeling door interne training en opleiding.

Interesse in deze of andere opportuniteiten? Aarzel dan niet om je CV te sturen naar sara.vandenbossche(at)jeffersonwells.be of bel op het nummer (+32) 0472.79.10.42

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!