Project Manager

  • Location: AALTER
  • Type: Contracting
  • Job #18341

Project Manager

Vast contract – regio Gent

#Piping #industrial #Utilities #Safety

Ben je in het bezit van een bachelor- of masterdiploma in de techniek? Heb jij werkervaring met leidingontwerp en projectmanagement? Heb jij leidinggevende kwaliteiten en werk je met oog voor kwaliteit en veiligheid? Lees dan verder!

Onze partner is op zoek naar een hands-on Project Manager om een groot piping project in goede banen te leiden. Dit toonaangevende bedrijf in Oost-Vlaanderen is wereldwijd actief in de voedingssector en staat bekend om hun duurzame samenwerking met de Belgische landbouwbedrijven.

jouw verantwoordelijkheden?

Als Project Manager werk je in een cleane industriële omgeving en ben je verantwoordelijk voor het Piping Projectteam. Je taken bestaan ​​uit een aantal verschillende werkzaamheden:

  • Opvolgen van leveranciers, engineering en bouwaannemers.
  • Fungeren als liaison met collega's van de site, afdelingscollega's en andere belanghebbenden.
  • Opvolgen en verantwoordelijk zijn voor discipline kwaliteit, planning, aankoop en budget.
  • Opvolgen en optimaliseren van leidingontwerp en 3D-modelontwikkeling specifiek voor Clean Utilities / CIP
  • Voorbereiden van technische evaluaties en safety audits en procedures

Wie ben jij?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te voeren, beschik je over een Master of Bachelor diploma aangevuld met een goede kennis van piping design en ervaring in project management. Daarnaast heb je een hands-on mentaliteit en hecht je erg veel belang aan veiligheid op de werkvloer! Tot slot ben je ook een echte teamspeler met sterke communicatieve vaardigheden. Goede kennis van Nederlands is een vereiste.

Het zelf in staat zijn en bereid zijn om LOTOTO voor te bereiden, P&ID's / HAZOP / HACCP te herzien en te verbeteren en Validatie en CSU uit te voeren wordt aanzien als een sterke PLUS!

Wat kunt u verwachten?

Als Project Manager werk je in een dynamische en open omgeving met gezellige collega's. Bovendien ontvang je een aantrekkelijk salaris aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een direct vast contract. Ten slotte krijg je de mogelijkheid voor persoonlijke en professionele ontwikkeling door interne training en opleiding.

Interesse in deze of andere opportuniteiten? Aarzel dan niet om je CV te sturen naar sara.vandenbossche(at)jeffersonwells.be of bel op het nummer (+32) 0472.79.10.42

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!