Productie Manager

  • Location: LONDERZEEL
  • Type: Contracting
  • Job #18369

Productie Manager

Vast Contract – Regio Dendermonde
#peoplemanagement #continuousimprovement #Foodproccesing

Beschik je over een technisch-wetenschappelijke Bachelor of Master? Heb je relevante werkervaring met productie-omgeving? Haal je je energie uit het coachen van een team en technische continuous improvement projecten? Dan is deze job wel misschien voor jou!

Onze partner is op zoek naar een Teamleader Productie om hun productieteam te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in de regio Dendermonde is actief binnen de voedingsindustrie. Het bedrijf heeft een familiale KMO sfeer met internationale ambities en vooral veel zin om tal van innovaties te gaan voeren! Ben jij die nieuwe frisse wind die ze zoeken om deze verandering er te gaan doortrekken? Lees dan vooral verder!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Teamleader Productie kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over people management en continuous improvement in de productie. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Verzorgen van de coördinatie, planning en controle van de productieprocessen
  • Toezien op de naleving van productiedeadlines en kwaliteits- en veiligheidsnormen
  • Een team (bestaande uit een 10-tal medewerkers) aansturen en voorzien opleiding/training om de competenties te verbeteren
  • Wekelijkse productieplanningen opstellen, de technische beschikbaarheid van de lijn opvolgen, en instaan voor de grondstoffen, verpakkingen en benodigde middelen op de lijn
  • Nauw en actief samenwerken met engineering voor een continue verbetering van kwaliteit, veiligheid en productiviteit
  • Optreden als aanspreekpunt bij kwaliteitsafwijkingen en klachten
  • Rechtstreeks rapporteren aan de operations Manager

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Teamleader Productie bij voorkeur over minimum een bachelor in een technische-wetenschappelijke richting aangevuld met een eerste relevante werkervaring. Daarnaast ben je een teamspeler en draag je kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Tot slot kan je meedenken op strategisch niveau, werk je ook gestructureerd met oog voor detail en heb je een problemsolving mindset. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels.

Wat kan je verwachten?

Als Consultant Teamleader Productie krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze vacature aan jouw verwachtingen? Aarzel dan niet om te solliciteren via dit kanaal OF contacteer Sara Van den Bossche op het nummer (+32) 04 72 79 10 42 of mail Sara.vandenbossche(at)jeffersonwells.be

 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!