HSE Expert

  • Location: AALTER
  • Type: Contracting
  • Job #18374

HSE Expert

Vast contract – regio Gent

#Piping #industrial #Utilities #Safety

Ben je in het bezit van een bachelor- of masterdiploma en heb passie voor veiligheid en milieu? Ben je een absolute voortrekker in het veilig werken en neem je medewerkers hierin steevast mee dankzij je enthousiasme en overtuigingskracht? Lees dan verder!

Onze partner is op zoek naar een ervaren HSE Expert voor hun productieomgeving. Dit toonaangevende bedrijf in Oost-Vlaanderen is wereldwijd actief in de voedingssector en staat bekend om hun duurzame samenwerking met de Belgische landbouwbedrijven.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als HSE Expert werk je in een cleane industriële omgeving en ga je aan de slag als rechterhand van de HSE Manager. Je taken bestaan o.a. ​​uit:

  • Je ontwikkelt een plan van aanpak en regelt het Healt and Safety departement zodat een optimale werking tot stand komt.
  • Je beheert de relatie met klanten, subcontractors en externe partijen betreffende alle HSE omvattende elementen.
  • Je stelt preventieve vergaderingen en opleidingen op zodat iedereen op de hoogte is van alle nodige zaken en alles conform de HSE regels loopt.
  • Indien er audits gepland staan, trek jij mee aan de kar om dit voor te bereiden.
  • Je stelt preventieplannen en- rapporten, risicoanalyses, trainingsmatrixen, noodplannen, werkinstructies en onderzoeksrapporten naar ongevallen op.

Wie ben jij?

Om bovenstaande verantwoordelijkheden succesvol uit te voeren beschik je over een bachelor of Master diploma en/of aantoonbaar werk en denk niveau, bij voorkeur richting Veiligheid of milieu. Je hebt reeds ervaring in een productieomgeving en hebt een hands-on mentaliteit. Je beschikt over kennis van SHE managementsystemen, risico analyses en auditprincipes. Tot slot ben je ook een echte teamspeler met sterke communicatieve vaardigheden. Goede kennis van Nederlands en Engels is een vereiste.

Wat kunt u verwachten?

Als HSE Expert werk je in een dynamische en open omgeving met gezellige collega's. Bovendien ontvang je een aantrekkelijk salaris aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een direct vast contract. Ten slotte krijg je de mogelijkheid voor persoonlijke en professionele ontwikkeling door interne training en opleiding.

Interesse in deze of andere opportuniteiten? Aarzel dan niet om je CV te sturen naar sara.vandenbossche(at)jeffersonwells.be of bel op het nummer (+32) 0472.79.10.42

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!