Quality Engineer

 • Location: Bornem
 • Type: Perm
 • Job #18380

Quality Engineer

Vast Contract – Regio Bornem
#farma #quality #QA

Ben je op zoek naar een eerste of nieuwe uitdaging met kwaliteitsmanagement systemen in de farmaceutische sector? Heb je een sterk analytische denkvermogen en zoek je een verantwoordelijke rol? Beschik je over interesse in kwaliteitsnormen- en wetgevingen? Lees dan vooral verder.

Onze partner is op zoek naar een Quality Engineer om hun kwaliteitsteam te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in de regio Bornem is internationaal actief binnen de farmaceutische/medische industrie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Quality Engineer kom je terecht in een aangename omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het onderhouden en verbeteren van het kwaliteitsmanagementsysteem. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Opvolgen en implementeren van Europese wetgevingen om conform de regulerende vereisten en richtlijnen te werken
 • Het quality management beleid en principes vastleggen en verbeteren
 • Interne audits ondersteunen
 • Nauw samenwerken met andere afdelingen om de hoge kwaliteitsstandaarden na te streven
 • Projecten inzake change control en validatie coördineren
 • Opvolgen van kalibratieactiviteiten door de verantwoordelijke leveranciers te evalueren
 • Root-cause analyses uitvoeren en deviaties onderzoeken
 • CAPA’s opstellen en opvolgen om de effectiviteit te bepalen

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Quality Engineer minstens over een bachelor in de wetenschappen. Een eerste werkervaring in GDP, GMP en QMS is een pluspunt Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Je werkt graag nauwkeurig en kwaliteitsgericht. Daarnaast heb je een analytische en probleemoplossende ingesteldheid en ga je flexibel te werk. Tot slot ben je ook een stressbestendig persoon die zowel zelfstandig als in teamverband vlot aan de slag kan.

Wat kan je verwachten?

Als Quality Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!