Product Specialist

  • Location: Waregem
  • Type: Perm
  • Job #18390

Product Specialist

Vast Contract – Regio Waregem
#chemie #product #specialist

Heb je werkervaring met een commercieel technische functie in de chemische sector? Ben jij die drijvende kracht achter de verdere ontwikkeling van nieuwe en bestaande producten die wij zoeken?  Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Product Specialist om hun team te versterken. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in regio Waregem is internationaal actief binnen de chemische sector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Product Specialist kom je terecht in een omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het beheer van het productportfolio en het verdere ontwikkelen van nieuwe en bestaande producten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Leiden en coördineren van projecten bij de aanpassing van het productgamma
  • Coördineren en opvolgen van de evolutie van de producten door samenwerking met de verschillende departementen zoals R&D, Sales, Kwaliteit…
  • Maken van presentaties, voorbereiden van demo’s en opleidingen geven aan Sales, externen en nieuwe werknemers. Up-to-date brengen van de technische kennis van Sales
  • Op punt zetten van het productgamma door onder meer markt- en concurrentieanalyses
  • Voorstellen formuleren om demostukken te maken in functie van product en toepassing
  • Eindverantwoordelijk voor technische fiches van bestaande producten en productdocumenten
  • Productplan opstellen met je collega en rapporteren aan de zaakvoerder

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Product Specialist over een master aangevuld met een achtergrond in chemie of bouw. Ervaring binnen R&D of een commerciële functie is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands, Frans en Engels. Daarnaast heb je een technische ingesteldheid en werk je nauwkeurig en analystisch . Tot slot ben je ook een zelfstandig persoon met sterke communicatieve skills.

Wat kan je verwachten?

Als Product Specialist kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Je werkt in een flexibel uurrooster binnen een 40u werkweek waardoor je recht hebt op 12 ADV dagen. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een bedrijfswagen, een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!