Procestechnoloog

  • Location: Sint-Niklaas
  • Type: Perm
  • Job #18391

Procestechnoloog

Vast Contract – Regio Sint-Niklaas
#food #proces #engineering

Haal je jouw energie uit het technisch ondersteunen en adviseren van klanten? Ben je technisch aangelegd en beschik je over een bachelor in de voeding? Ben je hands-on ingesteld en sta je open voor internationale reizen? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Procestechnoloog om hun food processing team te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in de regio Sint-Niklaas is internationaal actief in de food processing industrie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Procestechnoloog kom je terecht in een industriële omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het leveren van hands-on technische ondersteuning en adviseren van klanten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Verstrekken technische ondersteuning en advies op het vlak van processen in het kader van voedselkwaliteit en -veiligheid.
  • Uitvoeren van praktisch testen op de pilot-installaties, machine start-ups, validatieaudits, etc. op de plant of ter plaatse bij de klant
  • Technische presentaties en rapporten uitwerken op basis van de resultaten voor de sales en R&D afdeling
  • Klanten ondersteunen m.b.t. procesproblemen- en optimalisaties om toegevoegde waarde te creëren
  • Onderzoeken van nieuwe trends in food processing technologieën via seminaries, conferenties, etc.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Procestechnoloog bij voorkeur over een bachelor aangevuld met een bachelor agro-biotechnologie. Een eerste relevante werkervaring is een pluspunt, schoolverlaters komen ook in aanmerking. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een sterke hands-on ingesteldheid en ben je technisch aangelegd. Tot slot neem je graag initiatief en ben je bereid om regelmatig te reizen tot 30% van de tijd.

Wat kan je verwachten?

Als Procestechnoloog kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!