R&D Researcher

  • Location: Wondelgem
  • Type: Perm
  • Job #18451

R&D Researcher

Vast Contract – Regio Wondelgem
#research #development #researcher

Beschik je over een bachelor of masterdiploma chemie of procestechnologie?  Heb je een sterke interesse of reeds een eerste werkervaring in de kunststofverwerking? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Ben je zelfstandig en communicatief? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een R&D Researcher om hun R&D team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Wondelgem is wereldwijd actief binnen de chemische sector en staat bekend omwille van hun lijmen en bindmiddelen.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als R&D Researcher kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het ontwikkelen van nieuwe producten, het optimaliseren van bestaande producten en het analyseren van de markt. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Meewerken aan innovatieve ontwikkelingen van laboratoriumschaal tot productie.
  • Hands-on meewerken in het labo.
  • Plannen, beheren en technische ondersteuning bieden bij ontwikkelingsprojecten van klanten.
  • Nauw samenwerken met diverse afdelingen (productie, kwaliteit, inkoop, etc.).
  • Uitvoeren, beoordelen en documenteren van het labowerk.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als R&D Researcher over een bachelor of masterdiploma chemie of procestechnologie aangevuld met een affiniteit of een eerste werkervaring binnen de kunststofverwerking. Je bent communicatief vaardig in het Engels en in het Nederlands. Daarnaast heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je zelfstandig. Je bent communicatief, analytisch en creatief. Tot slot ben je teamgericht en beschik je over een hands-on mentaliteit.

Wat kan je verwachten?

Als R&D Researcher kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s en flexibele werktijden. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!