Field Service Engineer

  • Location: Grobbendonk
  • Type: Contracting
  • Job #18485

Field Service Engineer

Vast Contract – Regio Grobbendonk
#Landbouwsector #onderhoud #hands-on

Beschik je over een bachelor elektromechanica?  Heb je werkervaring in preventief onderhoud in de landbouw sector? Heb je een hands-on mentaliteit en kan je zelfstandig werken? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Field Sercie Engineer om hun onderhoudsteam te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Grobbendonk is internationaal actief binnen de voedsel en landbouw sector en staat bekend omwille van hun innoverende technologieën.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Field Service Engineer kom je terecht in een dynamische en uitdagende omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het zelfstandig instaan van het preventieve onderhoud van de machines in de provincies Antwerpen en Limburg. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Je verzorgt de montage, service en onderhoud van: draaimelkstallen, automatische voersystemen en installaties om mest te verwijderen en te scheiden.
  • Je verhelpt en voorkomt storingen aan de machines door regelmatig en gepland onderhoud.
  • De interventies rapporteer je administratief op een stipte en correcte manier naar de betrokken diensten.
  • Je deelt je kennis met de klant over het correct gebruik en functioneren van de installaties.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Field Service Engineer over een Bachelor Elektromechanica/mechanica met een hands-on mentaliteit. Ervaring binnen de landbouwsector is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands. Daarnaast heb je een proactieve ingesteldheid en werk je gestructureerd. Tot slot ben je ook een flexibele persoon met sterke kennis van techniek.

Wat kan je verwachten?

Als Field Service Engineer kom je terecht in een dynamische en uitdagende werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Jens Blanchet op het nummer +32 (0)4 79 43 32 62 of via jens.blanchet(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!