Project Engineer

  • Location: GENT
  • Type: Contracting
  • Job #18489

Project Engineer

Vast Contract – Regio Gent
#automotive #projectmanagement #hands-on

Ben jij altijd al geïnteresseerd geweest in de auto-industrie? Zou je graag meewerken aan uitdagende projecten voor één van de bekendste automerken? En heb je al een bachelor of master elektromechanica op zak of gelijkaardig? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Project Engineer om hun Projectteam te vervoegen. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in Gent is internationaal actief binnen de automotive sector en staat bekend omwille van hun samenwerkingen met de bekendste automerken.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Project Engineer kom je terecht in een innoverende en industriële omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over je eigen project. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Je zal het project volledig voorbereiden en opzetten
  • Je zal de processen uitschrijven van A-Z en daarna ook uitwerken
  • Je zal operatoren opleiden en werkinstructies uitschrijven
  • Je staat in voor het garanderen van de kwaliteit volgens de ISO normen en het testen van de gemaakte stukken
  • Je zorgt voor het opzetten van de montageflows en volgt deze op

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Project Engineer over een Bachelor of Master elektromechanica met een hands-on mentaliteit. Ervaring binnen de automotive sector is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een proactieve ingesteldheid en kan je zelfstandig werken. Tot slot heb je sterke communicatieve vaardigheden.

Kennis van spuitgieterijen of assemblagelijnen is een pluspunt.

Wat kan je verwachten?

Als Project Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Jens Blanchet op het nummer +32 (0)4 79 43 32 62 of via jens.blanchet(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!