R&D Engineer

  • Location: Ieper
  • Type: Perm
  • Job #18533

R&D Engineer

Vast Contract – Regio Ieper
#Research #Development #voeding

Beschik jij over een diploma als Bio-ingenieur of gelijkaardig? Ben jij die drijvende kracht achter de verdere ontwikkeling van bestaande producten die wij zoeken? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een R&D Engineer om hun R&D team te versterken. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in regio Waregem is internationaal actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als R&D Engineer kom je terecht in een omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de productoptimalisatie van het bestaande assortiment. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Gespecialiseerd advies geven bij technische problemen van producten.
  • Onderzoek naar en ontwikkeling van nieuwe initiatieven en producten.
  • Schakelen tussen klanten en collega’s van productie, engineering, sales, kwaliteit…
  • Nagaan wat noden van de klant zijn en zorgen voor tevredenheid van de klant. Bereid zijn om langs te gaan bij internationale klanten.
  • Meedenken met het team over optimalisatie producten voor een sterk productgamma.
  • Verbeteren van producten en processen op projectmatige basis.
  • In kader van nieuwe productlanceringen een business care opmaken.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als R&D Engineer over een master als Bio-Ingenieur. Ervaring binnen R&D is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands, Frans en Engels. Daarnaast heb je een commerciële ingesteldheid en ben je bereid te reizen in functie van de job. Tot slot ben je ook een zelfstandig persoon met sterke communicatieve skills.

Wat kan je verwachten?

Als R&D Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!