Quality Assistant

 • Location: Ieper
 • Type: Perm
 • Job #18534

Quality Assistant

Vast Contract – Regio Ieper
#Kwaliteit #Quality #voeding

Beschik jij over een bachelor- of masterdiploma in technisch wetenschappelijke richting? Heb je reeds een eerste ervaring in kwaliteit? Toon je interesse in de voedingssector? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Quality Assistant om hun kwaliteitsteam te versterken. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in regio Ieper is internationaal actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Quality Assistant kom je terecht in een omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de borging van het kwaliteitssysteem van een productielijn. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Deelnemen aan bordmeetings op de werkvloer en proactief meedenken aan verbeteringen en aan voorkomen van kwaliteitsproblemen
 • Contact onderhouden met werknemers en hygiëne- en kwaliteitsbewustzijn bevorderen
 • Beheren van administratie van handboeken, documenten en kwaliteitsprocedures zodat alle werknemers op de hoogte blijven van de correcte werking en toepassing
 • Ondersteuning bieden aan labo en R&D bij bepalen analyseplannen voor klanten, interpreteren van resultaten…
 • Opvolgen klachten van klanten en aankaarten van non-conformiteiten van leveranciers
 • Uitvoeren hygiënecontroles en opvolgen pestcontrole firma
 • Begeleiden van certificatie audits van jouw afdeling
 • Rapporteren aan de Quality Assurance Manager

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Quality Assistant over een technisch-wetenschappelijke bachelor of master aangevuld met een eerste ervaring binnen kwaliteit. Ervaring binnen de voedingssector is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands, Frans en Engels zijn een plus. Daarnaast heb je een hands-on ingesteldheid en heb je geen schrik om initiatief te nemen. Tot slot ben je ook een overzichtelijk persoon met sterke communicatieve skills.

Wat kan je verwachten?

Als Quality Assistant kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Je werkt in een flexibel uurrooster binnen een 40u werkweek waardoor je recht hebt op 12 ADV dagen. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)479 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!