Quality Engineer

 • Location: Hasselt
 • Type: Perm
 • Job #18551

Quality Engineer

Vast Contract – Regio Hasselt
#food #quality #QA

Beschik je over een bachelor of master in een voedingsgerelateerde richting? Heb je een passie voor het beheren en verbeteringen van kwaliteitssystemen? Haal je energie uit het succesvol behalen van kwaliteitsresultaten? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Quality Engineer om hun kwaliteitsteam te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in de regio Hasselt is internationaal actief binnen de voedingsindustrie en staat bekend omwille van hun oog voor innovatie en kwaliteit.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Quality Engineer kom je terecht in een dynamische en familiale omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het beheer van het kwaliteitsmanagementsystemen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Uitwerken van verbeterprocessen in het kwaliteitsmanagementsysteem
 • Toezien op de correcte naleving van de IFS standaarden alsook de klanteneisen
 • Actieplannen opstellen bij deviaties, vernieuwingen in de wetgevingen, klachten, etc.
 • Optreden als coördinator van het HACCP team
 • Interne (inclusief hygiëne rondgangen) en externe audits organiseren en uitvoeren
 • Personeelsleden bewust maken van kwaliteit doormiddel van training en opleiding
 • Het kwaliteitsbeleid en de kwaliteitsprocedures controleren en herschrijven
 • Bottlenecks in klachten detecteren en analyseren

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Quality Engineer over een bachelor of master in een voedingsgerelateerde richting aangevuld met een eerste relevante werkervaring in de voedings- of farmaceutische industrie. Daarnaast heb je kennis van HACPP, IFS, ISO, etc. en ben je communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Verder ga je nauwkeurig tewerk met oog voor detail. Ook heb je analytische en probleemoplossende skills om efficiënte acties te ondernemen. Tot slot neem je graag initiatief en kan je constructief samenwerken met anderen.

Wat kan je verwachten?

Als Quality Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!