Projectleider in Milieu

  • Location: Brugge
  • Type: Perm
  • Job #18563

Projectleider in Milieu

Vast Contract – Regio Brugge
#projectleider #milieukunde #bioingenieur

Beschik je over een bachelor of master in een technische of wetenschappelijke richting? Werk je graag in een team vol enthousiaste experts? Zoek je een job met veel afwisseling en klantencontact? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Projectleider in Milieu om hun team te versterken. Dit sterk groeiend bedrijf gelegen in regio Brugge is actief binnen de milieu sector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Projectleider in Milieu kom je terecht in een mooie en filevrije omgeving en krijg je na een degelijke en persoonlijke opleiding de verantwoordelijkheid om jouw projecten van A tot Z af te werken. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Instaan voor het goede verloop van diverse projecten inzake sanering, onderzoek, risicostudies, etc.
  • Onderhouden van goed contact met de klant en derden zoals overheidsinstanties en zoeken naar klantgerichte oplossingen
  • Verantwoordelijkheid voor coördinatie en uitvoering van veldwerk
  • Opdracht geven aan labo voor analyseopdrachten en formuleren van correcte besluiten in een rapport
  • Dragen van de technische verantwoordelijkheid voor de projecten en toezien op kwaliteit

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Projectleider in Milieu over een bachelor of master in technische of wetenschappelijke richting (bv. Industrieel ingenieur milieukunde, (bio)chemie, bio-ingenieur, bachelor in milieukunde, master in de wetenschappen zoals geologie, fysica, chemie, biologie…) aangevuld met een analytisch, technisch en commercieel inzicht. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands, Frans is een pluspunt maar geen must. Daarnaast heb je een zelfstandige ingesteldheid en werkt ook heel nauwkeurig. Tot slot ben je ook een stressbestendig persoon die administratief sterk is.

Wat kan je verwachten?

Als Projectleider in Milieu kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!