Electrical Engineer

  • Location: Lokeren
  • Type: Perm
  • Job #18570

Electrical Engineer

Vast Contract – Lokeren
#ElectricalEngineer #Eplan #AutoCad

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Electrical Engineering en sta je open voor een job waarin je zowel jouw technische kennis als communicatieve vaardigheden ten volle kan benutten? Lees dan zeker verder!

Voor onze klant met vestiging in regio Lokeren zijn we op zoek naar een Electrical Engineer met een goede kennis van Autocad en Eplan.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Electrical Engineer ben je verantwoordelijk voor het uittekenen van elektrische installaties en borden in Eplan en Autocad. Naast het tekenwerk zal je ook instaan voor het opmaken en opvolgen van offertes, het opmaken van stuklijsten en P&ID’s en sta je ook regelmatig in contact met leveranciers en klanten. Je zorgt bovendien voor een tijdige bestelling van alle nodige materialen en bent bereid om indien nodig ook technisch bij te springen en de bordenbouwers in het atelier een handje te helpen. Tot slot ben je ook verantwoordelijk voor de opmaak van de nodige technische documentatie voor de eindklant.

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een technisch Master diploma en beschik je over een stevige kennis van Eplan en Autocad? Haal je voldoening uit een gevarieerde job waarin je zowel techniek als administratie met elkaar kan combineren en laat je je opmerken door jouw communicatieve vaardigheden en klantgerichtheid? Schrik je er niet voor terug om ook zelf af en toe de handen uit de mouwen te steken in het atelier? Dan ben jij misschien wel de Electrical Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Electrical Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!