Automation Engineer

  • Location: Lokeren
  • Type: Perm
  • Job #18571

Automation Engineer

Vast Contract – Lokeren
#AutomationEngineer #PLC #TechnicalAdvisor

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Automation Engineering en sta je open voor een job waarin je zowel jouw technische kennis als communicatieve vaardigheden ten volle kan benutten? Lees dan zeker verder!

Voor onze klant met vestiging in regio Lokeren zijn we op zoek naar een Automation Engineer met een goede kennis van PLC programmatie, Microsoft Office en WAGO.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Automation Engineer sta je in voor de PLC programmatie van installaties op maat van de klant. Naast het programmeerwerk zal je ook instaan voor het opmaken en opvolgen van offertes, het opmaken van stuklijsten en P&ID’s en sta je ook regelmatig in contact met leveranciers en klanten. Je zorgt bovendien voor een tijdige bestelling van alle nodige materialen en fungeer je eveneens als IT verantwoordelijke binnen de onderneming.

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een technisch Master diploma en kan je terugvallen op minstens 3 jaar relevante werkervaring? Haal je voldoening uit een gevarieerde job waarin je zowel techniek als administratie met elkaar kan combineren en laat je je opmerken door jouw communicatieve vaardigheden en klantgerichtheid? Beschik je over een goed technisch inzicht en heb je een sterke interesse in PLC programmatie en IT in het algemeen? Dan ben jij misschien wel de Automation Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Automation Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!