Maintenance Engineer

  • Location: ANTWERPEN
  • Type: Perm
  • Job #18630

Maintenance Engineer

Vast Contract – Antwerpen

#MaintenanceEngineer #ProjectEngineer #ProcessImprovement

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Maintenance Engineering en sta je open voor een gevarieerde functie waarbij je kan focussen op het uitwerken van diverse projecten? Lees dan zeker verder!

Voor onze klant met vestiging in regio Antwerpen zijn we op zoek naar een ervaren Maintenance Engineer die investerings-, aanpassings- of verbeterprojecten in goede banen kan leiden.  

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Maintenance Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en implementeren van verschillende onderhoudsprojecten op maat van de klant. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

  • Uitwerken van de projecten in voorbereidende fase, van risicoanalyse tot en met budgettering en timing
  • Opvolging van de werkzaamheden, coördinatie van zowel interne als externe medewerkers doorheen alle fases van het project
  • Opmaken en herbekijken van technische offertes van aannemers, dit als technische ondersteuning van jouw collega’s op de aankoopafdeling
  • Actief meewerken aan het verbeteren van procedures en methodes
  • Opstellen van de nodige rapportages t.a.v. het management
  • Ondersteuning bieden inzake HSE
  • Binnen jouw vakgebied uitkijken naar nieuwe ontwikkelingen, technieken, producten, … om ervoor te zorgen dat de organisatie blijft werken conform de nieuwste technologieën

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma in Engineering (of gelijkwaardig door ervaring) en kan je terugvallen op enkele jaren relevante werkervaring? Ben je leergierig ingesteld en gemotiveerd om bij te blijven met de nieuwste technologische ontwikkelingen? Haal je er bovendien ook energie uit om deze mee te implementeren binnen de organisatie en jouw technische kennis te delen met collega’s? Ben je bereid om te werken op verschillende locaties in provincie Antwerpen en kan je terugvallen op expertise binnen verschillende onderhoudsmethodieken en de nodige (milieu)wetgeving? Dan ben jij misschien wel de Maintenance Engineer die wij zoeken!  

Wat kan je verwachten?

Als Maintenance Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website www.jeffersonwells.be of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!