Laborant 3PL

  • Location: AALTER
  • Type: Perm
  • Job #18667

Laborant 3PL

Vast Contract – Regio Aalter
#laborant #quality #control #drieploegensysteem

Beschik je over een bachelor of masterdiploma voeding, biotechnologie, chemie of een andere aansluitende richting?  Heb je reeds werkervaring als laborant? Ben je nauwkeurig, kwaliteitsbewust en flexibel? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een laborant om hun kwaliteitsteam te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Aalter is internationaal actief binnen de voedingssector en staat bekend omwille van hun zuivelproducten.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Laborant kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de ingangscontrole, de standaardisatie en de nacontrole van de zuivelproducten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Je zorgt voor de optimale verwerking van reststromen.
  • Correct handelen volgens de veiligheids-, milieu en kwaliteitsrisico’s en het aanspreken van collega’s op de correcte toepassing ervan.
  • Instaan voor de ingangscontrole en de registratie van aangeleverde vrachten.
  • Uitvoeren van fysico-chemische testen (eiwitbepaling, vetgehalte, droge stof bepaling, infraroodmetingen, kleurmetingen, etc.).
  • Opvolgen van de standaardisatie en pasteurisatie door controle van stalen.
  • Onderhouden van het labo.
  • Rechtstreeks contact met de leveranciers/chauffeurs.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als laborant over een bachelor of masterdiploma aangevuld met een eerste ervaring binnen een labo in de voedings- of chemische industrie. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je klantgericht, communicatief en draag je graag verantwoordelijkheid. Optimalisatie en kwaliteit draag je hoog in het vaandel. Je bent zelfstandig, flexibel, positief en nauwkeurig. Ten slotte werk je graag in een drieploegenstelsel (vroeg, laat en nachtploeg).

Wat kan je verwachten?

Als laborant kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning + ploegenpremie aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!