QC Laborant 3PL

  • Location: AALTER
  • Type: Perm
  • Job #18668

QC Laborant 3PL

Vast Contract – Regio Aalter
#laborant #quality #control #drieploegensysteem

Beschik je over een bachelordiploma in de voeding, chemie of biotechnologie?  Heb je reeds een eerste werkervaring of ben je een schoolverlater? Ben je flexibel, klantgericht en nauwkeurig? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een QC Laborant om hun QC team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Aalter is internationaal actief binnen de voedingssector en staat bekend omwille van hun zuivelproducten.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als QC Laborant kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de fysico-chemische controle van de halffabricaten en eindproducten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Ondersteuning bieden aan de productieafdelingen door fysico-chemische analyses van grondstoffen, halffabricaten en eindproducten te doen.
  • Opvolgen van de bereidingen en bijsturen waar nodig.
  • Instaan voor de eindcontrole op het afgewerkte product.
  • Afname van stalen.
  • Melden van afwijkingen.
  • Onderhouden van het labo.
  • Rapportage aan de QC Coördinator.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als laborant over een bachelordiploma. Een eerste ervaring binnen een labo in de voedingsindustrie is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je communicatief, gedreven en flexibel. Veiligheid en kwaliteit is voor jou zeer belangrijk. Je bent klantgericht, zelfstandig, nauwkeurig en je kan goed overweg met het MS Office pakket. Ten slotte werk je graag in een drieploegensysteem (vroeg, laat en nachtploeg).

Wat kan je verwachten?

Als laborant kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning + ploegenpremie aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!