Quality Engineer

 • Location: Ghent
 • Type: Contracting
 • Job #18758

Quality Engineer

Vast contract – Regio Gent
#Automotive #Quality #projects

Ben jij hands-on aangelegd en gepassioneerd door project engineering en kwaliteit procedures? Op zoek naar een gevarieerd project waarbij je steeds nieuwe uitdagingen tegen komt in de wereld van de auto industrie? Een job waarbij je voortdurend werkt met vooruitstrevende technologieën? Dan is dit project zeker iets voor jou!

Voor toonaangevende leverancier op het vlak van spuitgiet kunststofonderdelen voor de auto-industrie regio Gent zijn we op zoek naar een Quality Engineer. Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging? Wil je samen met Jefferson Wells dit project aangaan? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Quality Engineer zal je nauw samenwerken met engineering en productiemanagers om een volledig nieuw project op te zetten met bijhorende bouw van productielijnen en nieuwe auto onderdelen: Jouw job omvat: 

 • Je bent kwaliteitsverantwoordelijke in ontwerpteams
 • Je voert Product- en procesvalidatie, procesaudits uit
  (APAQP, FMEA, PPAP / PPA, MSA, SPC, PDCA, RMT)
 • Je biedt ondersteuning voor product- en proceslancering
 • Optimaliseer je de product- en procesverbetering gedurende de hele levenscyclus van het product
 • Verlaag je de kosten van niet-kwalitatieve processen
 • Je behandelt de klachten en bent verantwoordelijk voor de klanten en/of leveranciers tevredenheid
 • Je neemt kwaliteitsleiderschap richting projectteams en productiecentra
 • Je focust je op het coachen, trainen en delen van kennis met je collega’s

Wie ben je?

Om de rol van Quality Engineer goed in te vullen beschik je bij voorkeur over een bachelor of Master elektromechanica. Daarnaast heb je enkele jaren ervaring in relevante kwaliteitsprojecten idealiter in de Automotive industrie. Je bent analytisch en accuraat ingesteld en bezit sterke communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden. Je beheerst de Nederlandse taal en spreekt vlot Engels

Reeds kennis van plastiek, spuitgiet en lakprocessen wordt aanzien als een plus!

Wat kan je verwachten?

Als Quality Engineer krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze vacature aan je verwachtingen? Solliciteer dan via de website of stuur je CV naar sara.vandenbossche(at)jeffersonwells.be of bel op het nummer (+32) 0472.79.10.42

 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!