Technical Buyer

  • Location: OOSTENDE
  • Type: Perm
  • Job #18840

Technical Buyer

Vast Contract – Regio Oostende
#chemie #technisch #aankoop #elektromechanica

Beschik je over een bachelor of master in de chemie of elektromechanica? Heb je werkervaring in aankoop van een technische dienst? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Technical Buyer om hun Aankoop team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in regio Oostende is wereldwijd actief binnen de chemische sector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Technical Buyer kom je terecht in een motiverende omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de aankoop van grondstoffen tot de technische aankoop. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Opmaken van prijsaanvragen en bestellingen
  • Evalueren van binnengekomen offertes op zowel commercieel als technisch vlak
  • Uitvoeren van marktonderzoek, selectie en evaluatie van leveranciers
  • Onderhandelen van voorwaarden en opstellen van bestellingen en contracten
  • Opvolging van bestellingen, levertermijn, transport en klachtenbehandeling
  • Rapporteren aan de Procurement Manager

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Technical Buyer over een bachelor (elektro)mechanica, (industriële) chemie of gelijkaardig aangevuld met een eerste werkervaring in technische aankoop. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands, Frans en Engels. Daarnaast heb je een commerciële ingesteldheid en neem je graag initiatief. Tot slot ben je ook een leergierig persoon met sterke communicatieve skills.

Wat kan je verwachten?

Als Technical Buyer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!