QA Specialist

  • Location: Bornem
  • Type: Perm
  • Job #18967

QA Specialist

Vast Contract – Regio Bornem/Puurs
#food #QA #Quality

Beschik je over een master in een chemische of voedingsgerelateerde richting? Heb je een passie voor het waarborgen van kwaliteitsbeheer in de voeding? Neem je graag verantwoordelijkheid op? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een QA Specialist om hun kwaliteitsafdeling aan te versterken. Dit gerenommeerd en innovatief bedrijf gelegen in de regio Bornem/Puurs is internationaal actief binnen de voeding.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als QA Specialist kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de ondersteuning aan alle kwaliteitsgerelateerde processen en procedures. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Kwaliteitsproblemen in de productieafdeling oplossen en voorkomen
  • Uitvoeren van root-cause analyses uit negatieve trends
  • Verbetervoorstellen uitwerken en acties nauw opvolgen
  • Ondersteuning bieden in proces/procedurewijzigingen & projecten voor structurele verbeteringen
  • Optimaliseren en onderhouden van het QA/QC systeem
  • HACCP-plannen vernieuwen en de bestaande CCP’s valideren

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als QA Specialist over een chemische of voedingsgerelateerde bachelor of master aangevuld met een eerste relevante werkervaring. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels en hebt een goede kennis van de kwaliteitsstandaarden en voedselveiligheid. Daarnaast ben je een diplomatische persoon met de wil om continue te verbeteren. Tot slot ben je flexibel en kan je ook vlot omgaan met ongeplande veranderingen.

Wat kan je verwachten?

Als QA Specialist kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!