QC Laborant

  • Location: Bornem
  • Type: Perm
  • Job #18971

QC Laborant

Vast Contract – Regio Bornem

#Plastics #QC #kwaliteitscontrole

Heb je affiniteit met chemische analyses in de industriële sector? Heb je oog voor detail en werk je nauwkeurig? Beschik over een hands-on mentaliteit en kan je vlot zelfstandig aan de slag? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een QC Laborant om hun kwaliteitsteam te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf, gelegen in de regio Bornem, is internationaal actief binnen Plastics.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als QC Laborant kom je terecht in een dynamisch omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de Uitvoering van kwaliteitscontroles m.b.v. analytische testen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Uitvoeren van fysische en chemische testen (pH-meting, IR, dichtheid, fijnheid, etc.)
  • Resultaten van de testen analyseren
  • Verslagen uitschrijven i.v.m. de resultaten en rapporteren naar de verantwoordelijke
  • Correct toepassen van voorgelegde normen en richtlijnen
  • Labotoestellen/equipement tijdig onderhouden

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als QC Laborant bij voorkeur over een bachelor in een wetenschappelijke richting. Daarnaast ben je communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Verder ben je hands-on en proactief ingesteld. Tot slot behoren resultaatgerichtheid, nauwkeurigheid en stiptheid tot jouw persoonlijkheid en kan je vlot zelfstandig aan de slag.

Wat kan je verwachten?

Als QC Laborant kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een competitieve verloning aangevuld met een mooi pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of stuur jouw cv door naar matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!