Junior Plant Engineer

  • Location: OOSTENDE
  • Type: Perm
  • Job #18975

Junior Plant Engineer

Vast Contract – Regio Oostende
#chemie #operations #engineering

Beschik je over een master burgerlijk of industrieel ingenieur? Haal je voldoening uit conceptueel en creatief denken? Ben je ambitieus in het opbouwen van technische expertise en leidinggevende vaardigheden? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Junior Plant Engineer om hun engineering team te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in de regio Oostende is internationaal actief binnen de chemische industrie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Junior Plant Engineer kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de uitvoering en ondersteuning op technisch-operationeel vlak. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Uitwerken van procesmatige verbeteringen op de installaties m.b.v. nieuwe technische evoluties en best practices
  • Nauw samenwerken met projectmedewerkers en het productieteam bij de opstart, implementatie en opvolging van productieaanpassingen
  • Ondersteuning bieden bij de analyse van processtoringen en mechanische falen
  • Procesintegriteit- en veiligheid opvolgen rekening houdende met de impact op het milieu
  • Uitvoeren van overdrukstudies, risicoanalyses en LOPA’s
  • De nodige documentatie voorzien en updaten m.b.t. productie, kwaliteit, veiligheid en milieu
  • In kaart brengen van het energieverbruik en de optimalisatie van utilities

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Junior Plant Engineer over een master burgerlijk of industrieel ingenieur chemie. Een eerste werkervaring in een engineering rol is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je leergierig ingesteld en neem je graag initiatief. Tot slot denk je graag conceptueel en creatief na.

Wat kan je verwachten?

Als Junior Plant Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!