Process & Quality Manager

 • Location: Lokeren
 • Type: Perm
 • Job #18993

Vast Contract – Regio Lokeren
#food #quality #QA

Beschik je over een master in de voeding? Heb je een enkele jaren relevante werkervaring met kwaliteit op managementniveau? Haal je energie en voldoening uit een verantwoordelijke rol? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Process & Quality Manager om hun management team te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in de regio Lokeren is internationaal actief binnen de voeding en staat bekend omwille van hun kwaliteitsgerichtheid, duurzaamheid en innovatie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Process & Quality Manager kom je terecht in een familiale omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het hele kwaliteitsbeheer in de site. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Meewerken aan het strategisch verhaal binnen de organisatie vanuit het kwaliteitsoogpunt
 • De kwaliteit garanderen binnen de volledige flow van grondstof tot eindproduct
 • Instaan voor alle ontwikkelingen inzake productieprocessen en kwaliteitsprocessen op de site in nauwe samenwerking met de productiemanagers en twee kwaliteitsmanagers.
 • De efficiëntie en prestaties van de interne productieprocessen beheren
 • Opvolging van klantenbezoeken en klantenaudits
 • Meewerken aan de continue verbetering van de bedrijfsprocessen met oog op rendementsverbetering en optimale klantentevredenheid.
 • Borg staan voor het kwaliteitssysteem en het coördineren van alle interne en externe kwaliteitsaudits
 • Leiding en coaching geven aan twee kwaliteitsmanagers en de medewerkers van het kwaliteitsteam
 • Rechtstreeks rapporteren aan de directie

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Process & Quality Manager over een master in de voeding aangevuld met een enkele jaren relevante werkervaring. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een goede kennis van IFS, BRC, HACCP, etc. en kan je vlot ideeën vertalen in concrete acties op korte en lange termijn. Verder ben je een people manager met analytische en organisatorische vaardigheden. Tot slot sta je stevig in de schoenen en kan je anderen motiveren en enthousiasmeren.

Wat kan je verwachten?

Als Process & Quality Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!