Data Collection Technician

  • Location: PUURS
  • Type: Contracting
  • Job #19015

Word jij onze nieuwe ambassador? 

Jefferson Wells Life Sciences is gespecialiseerd in de ondersteuning van farma & biotech bedrijven in hun dagelijkse uitdagingen. Vandaar onze interesse in experts zoals jij om ons team te versterken.

Laten we samen kijken naar jouw eerste challenge bij ons!

Data Collection Technician

Dit is een interessant project omdat je als consultant hier zeer zelfstandig kan werken en gezien wordt als een expert in je gebied. Je wordt ook vaak geraadpleegd door andere collega’s. Bovendien ben je bezig met data te analyseren en te interpreteren en te verwerken in rapporten.

Thuiswerk is mogelijk. Momenteel wordt er 1 dag per week on site gewerkt. Tijdens je trainingsperiode zal je vaker on site moeten zijn.
Locatie: Puurs

Belangrijkste taken in jouw rol zijn:

Onderzoek ondersteunen om aan te tonen dat voor elk product geproduceerd op de site voldoet aan vooropgestelde voorwaarden. De data die daardoor gegenereerd wordt, wordt gebruikt om een stabiliteitsrapport te schrijven. Via een jaarlijks review wordt, aan de hand van de verzamelde data uit verschillende systemen, een overzicht van de van de productiekwaliteit van een bepaald product van het voorbije jaar gerapporteerd.  Als data collection technician heb je hierbij de verantwoordelijkheid over het zelfstandig plannen, uitvoeren, opvolgen en rapporteren van de verschillende taken die behoren tot het beheer van het stabiliteitsprogramma en de jaarlijkse product review.

Your Profile:

  • Diploma: Bachelor of gelijkwaardig aan ervaring
  • Achtergrond: We zoeken iemand met affiniteit voor farma/wetenschap, waarbij verwerken van wetenschappelijke data en rapporteren en een eventuele ervaring in een GMP omgeving een plus zijn.
  • Competenties: We zoeken een dynamisch enthousiaste teamplayer, die ook zelfstandig kan werken. Belangrijk is dat je een kritische mindset hebt en continu leergierig bent. Je documenteert gestructureerd en accuraat en hecht belang aan een goede open communicatie.  Vanuit de werkomgeving is er respect voor regels en procedures nodig.

Wat kan Jefferson Wells voor jou betekenen?

Als ambassador krijg je de kans om te groeien binnen internationale bedrijven waarin je een sterk netwerk kan opbouwen. Door een persoonlijke opvolging krijg je een kwaliteitsvolle ondersteuning in elke stap die je onderneemt. Tot slot geniet je van de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen aan de hand van interne trainingen en opleidingen.

Heb je interesse in deze functie? Aarzel dan zeker niet en solliciteer nu met jouw cv!

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!