Project Engineer

  • Location: BRUGGE
  • Type: Contracting
  • Job #19104

Project Engineer

Vast Contract – Regio Brugge
#Project #Management #Food

Droom je van een job waarbij je aan project management doet?  Heb je een bachelor of master industrieel ingenieur? Heb je een proactieve ingesteldheid en werk je georganiseerd? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Project Engineer om hun engineering team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf/distributiebedrijf gelegen in Brugge is wereldwijd actief binnen de voedingssector en staat bekend omwille van hun hoogtechnologische innovaties om smaken te verbeteren.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Project Engineer kom je terecht in een industriële omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over verschillende projecten binnen jouw expertise rol (Bouw, elektrisch, mechanisch, energie,…) Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • De inhoud van de geselecteerde projecten definiëren en uitwerken
  • Een evenwicht vinden tussen projectomvang, kosten, technische haalbaarheid, timing, enz.
  • Coördineren & organiseren van de verschillende activiteiten binnen het project, rekening houdend met de prioriteiten en vaardigheden van de projectleden.
  • Je bent verantwoordelijk voor de interne communicatie van het project.
  • Je zorgt voor de formele overdracht en kennisoverdracht bij oplevering van het project om een veilige, onderhoudbare en optimaal presterende installatie voor de organisatie te garanderen.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Project Engineer over een bachelor of master industrieel ingenieur. Ervaring binnen de voedingssector is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en het Engels. Daarnaast heb je een proactieve ingesteldheid en communicatief. Tot slot ben je ook een zelfstandig persoon met sterke analytische skills.

Wat kan je verwachten?

Als Project Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Martine Vergote op het nummer +32 (0)4 95 36 51 42 of via martine.vergote(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!