Process Engineer Production

  • Location: BRUGGE
  • Type: Contracting
  • Job #19109

Process Production Engineer

Vast Contract – Regio Ieper
#Continuous #improvement #processen

Heb je een passie voor productieprocessen?  Heb je werkervaring met Continuous Improvement projecten in de voedingssector? Heb je een master als industrieel ingenieur en werk je proactief? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Process Production Engineer om hun engineering team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Ieper is wereldwijd actief binnen de voedingssector en staat bekend omwille van hun hoogtechnologische toepassingen voor allerlei soorten voeding.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Process Production Engineer kom je terecht in een hoogtechnologische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over continuous improvement projecten en het implementeren van nieuwe processen en procedures. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Je volgt de productieprocessen continu op en stuurt bij waar nodig zodat de beoogde productie output en productkwaliteit gerealiseerd kan worden.
  • Je brengt het budget en de technische scope van projecten in kaart om de volledige projectscope aan te leveren voor goedkeuring van het project.
  • Je integreert en implementeert goedgekeurde projecten.
  • Je analyseert productie  performance  parameters om bottlenecks in kaart te brengen en effectieve verbeteringsvoorstellen te kunnen formuleren.
  • Je maakt voorstellen om de bestaande processen te optimaliseren om een bijdrage te leveren aan de productieprocessen met focus op het digitale aspect.
  • Je fungeert als expert technologie, Industry 4.0, sustainability en energie om je kennis en expertise beschikbaar te stellen voor diverse stakeholders binnen de organisatie.
  • Je bent element leader van één van de bouwstenen van het Process Safety Management om een up-to-date Procestechnologie pakket te hebben voor Proces risico analyses

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Process Production Engineer over een Master industrieel ingenieur aangevuld met een ervaring als Process Engineer of gelijkaardig. Ervaring binnen een de voedingssector is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands. Daarnaast heb je een proactieve ingesteldheid en ben je zelfstandig. Tot slot ben je ook een analytisch persoon met sterke communicatieve vaardigheden.

Wat kan je verwachten?

Als Process Production Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 95 36 51 42 of via martine.vergote(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!