Product Test Engineer

 • Location: Aalst
 • Type: Perm
 • Job #19127

Product Test Engineer

Tijdelijk of Vast Contract – Regio Aalst
#product #test #engineer #voeding

Beschik je over een bachelor of masteropleiding (voorkeur ingenieursopleiding)?  Ben je een schoolverlater of beschik je reeds over ervaring in een ingenieursfunctie? Ben je analytisch, nauwkeurig en teamgericht? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Product Test Engineer om hun testteam te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in Aalst is wereldwijd actief binnen de voedingssector en staat bekend omwille van hun verpakkingsmaterialen.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Product Test Engineer kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het testen van bestaande en nieuwe producten op vlak van functionaliteit, kwaliteit, duurzaamheid en ergonomie. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Testen uitvoeren in een keuken en/of labo omgeving, indien nodig gecombineerd met voeding.
 • Opvolgen van het product a.d.h.v. prototypes.
 • Analyseren van de producten van de concurrentie.
 • Evalueren van de eerste productiestukken en het finale product.
 • Organiseren van destructieve testen.
 • Verwerken en analyseren van de resultaten.
 • Aanbevelingen en mogelijke verbeterpunten opstellen.
 • Rapportage.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Product Test Engineer over een bachelor of masterdiploma eventueel aangevuld met ervaring in een ingenieursfunctie. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast kan je vlot overweg met het MS Office pakket en ben je analytisch, nauwkeurig en teamgericht. Je kan testresultaten op een nauwkeurige en correcte manier interpreteren en formuleren en je beschikt over een oog voor detail. Je kan werken met meet- en testapparaten, kennis van HACCP is een pluspunt. Tot slot ben je hands-on, ordelijk, zelfstandig en creatief.

Wat kan je verwachten?

Als Product Test Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen + 15 dagen extra verlof.Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!