R&D Technician

  • Location: Deinze
  • Type: Perm
  • Job #19219

R&D Technician

Vast Contract – Regio Deinze
#research #development #technician #materiaalkunde

Beschik je over een bachelor of masterdiploma chemie?  Heb je ervaring of een sterke interesse in materiaalkunde? Ben je analytisch, teamgericht en werk je graag in een productieomgeving? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een R&D Technician om hun team te vervolledigen. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Deinze is internationaal actief binnen de chemische sector en staat bekend omwille van hun coatinginstallaties.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als R&D Technician kom je terecht in een chemische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het operationeel verbeteren en optimaliseren van de spuitprocessen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Verantwoordelijk zijn voor het R&D equipment voor het thermisch spuiten van targets.
  • Analyseren en evalueren van de projecten samen met het R&D team.
  • Zorgen voor een optimale testomgeving om de projecten uit te voeren.
  • Instaan voor de industrialisatie van de R&D processen in de productie omgeving.
  • Technische ondersteuning bieden bij de optimalisatie van de productie.
  • Verder uitbouwen van nieuwe spuitcapaciteiten.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als R&D Technician over een Bachelor of masterdiploma chemie aangevuld met ervaring of een sterke interesse in materiaalkunde. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je hands-on en neem je graag initiatief. Je bent niet bang om je handen vuil te maken en werkt graag in een productie omgeving. Ook ben je analytisch, teamgericht, autonoom en proactief. Tot slot draag je kwaliteit hoog in het vaandel.

Wat kan je verwachten?

Als R&D Technician kom je terecht in een hightech, dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen (+ 32 verlofdagen) en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!