Technical Sales

  • Location: Antwerpen
  • Type: Perm
  • Job #19306

Technical Sales

Vast Contract – Regio Haven van Antwerpen
#chemie #businessdevelopment #technicalsales

Beschik je over een master met een chemische afstudeerrichting? Ben je geprikkeld door een technisch-commerciële uitdaging? Haal je voldoening uit klantgerichte activiteiten? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Technical Sales om hun business development team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in de Haven van Antwerpen is wereldwijd actief binnen de chemische industrie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Technical Sales kom je terecht in een dynamische omgeving en treed je op als gezicht van de organisatie op technisch-commercieel vlak voor bestaande en nieuwe klanten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Managen van een bestaande portfolio aan klanten en projecten
  • Identificeren en uitrollen van nieuwe projecten bij bestaande en nieuwe klanten
  • Ondersteunen en adviseren van klanten op technische, organisatorisch en commercieel vlak
  • Proactief zoeken naar optimalisaties door te overleggen met de klant en collega’s
  • De noden van de markt identificeren en prospecteren om de groeistrategie verder uit te bouwen
  • Coördineren van projecten in de pipeline van A tot Z

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Technical Sales minstens over een master in een chemische richting (ind. ing., bio-ing., etc.) idealiter aangevuld met een enkele jaren werkervaring in sales. Heb je werkervaring als process/production engineer en heb je de ambitie om een overstap te maken naar technical sales & business development, kom je ook in aanmerking. Daarnaast heb je een uitgebouwde kennis van chemische processen en een sterke commerciële feeling. ben je communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Verder ben je een problemsolver met een analytische ingesteldheid en ga je pragmatisch te werk. Tot slot heb je een can-do mentaliteit met een positieve mindset.

Wat kan je verwachten?

Als Technical Sales kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!