Project Manager

  • Location: Ghent
  • Type: Contracting
  • Job #19317

Project Manager
Vast Contract – Regio Gent
#automotive #projectmanagement

Ben jij altijd al gepassioneerd geweest door de auto-industrie? Zou je graag meewerken aan uitdagende projecten voor één van de bekendste automerken? Beschik je over een bachelor of master elektromechanica  met enige ervaring in project management? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Project Manager om hun Projectteam te vervoegen. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in Gent is internationaal actief binnen de automotive sector en staat bekend omwille van hun samenwerkingen met de bekendste automerken.

Jouw verantwoordelijkheden?
Als Project Manager kom je terecht in een sterk geautomatiseerde industriële omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over diverse lopende project. Jouw takenpakket:

  • Fungeren als centraal aanspreekpunt voor de klant en intern escalatiepunt voor projectvraagstukken;
  • Bouwen en onderhouden van sterke relaties met interne en externe belanghebbenden en effectief communiceren met alle belanghebbenden, inclusief management en klantrapportage;
  • Bewaken en controleren van projectfinanciën, bewaken van de status van projectfacturering, kosten, uitgaven;
  • Identificeert, kwalificeert, kwantificeert en beheert projectrisico's en zorgt ervoor dat alle kansen worden geïdentificeerd en nagestreefd;

Wie ben je?
Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Project Manager over een Bachelor of Master elektromechanica met affiniteit in project managementErvaring binnen de automotive sector is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een proactieve ingesteldheid en kan je zelfstandig werken. Tot slot heb je sterke communicatieve vaardigheden.

Kennis van spuitgieterijen of assemblagelijnen is een pluspunt.

Wat kan je verwachten?
Als Project Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sara Van den Bossche op het nummer +32 (0)4 79 43 32 62 of via [email protected]

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!