Shiftleader 2 ploegen

  • Location: Poperinge
  • Type: Perm
  • Job #19321

Shiftleader 2 ploegen

Vast Contract – Regio Poperinge
#shiftleader #voeding #productie

Beschik je over een bachelor in een chemische richting of gelijkaardig? Heb je werkervaring in een gelijkaardige leidinggevende functie of ben je klaar om die stap te zetten? Ben je bereid om in een 2-ploegensysteem te werken? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Shiftleader om hun team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in regio Poperinge is wereldwijd actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Shiftleader kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het aansturen van de productieafdelingen tijdens jouw shift. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten die tijdens het leertraject verduidelijkt zullen worden:

  • Behalen van productiedoelstellingen
  • Wijzigen van productie- en personeelsplanning indien nodig en begeleiden van medewerkers
  • Opvangen van nieuwe medewerkers en inplannen van de nodige opleidingen via de trainers
  • Hygiëne, veiligheids- en milieuregels opvolgen en bijsturen waar nodig
  • Overleggen met productiemanagers en collega’s voor een vlotte shiftovergang

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Shiftleader over een bachelor aangevuld met een 5-tal jaar ervaring in een productieomgeving. Ervaring binnen een leidinggevende functie is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en bezit een basis Frans. Daarnaast heb je een hands-on ingesteldheid en ben je ook een communicatief persoon.

Wat kan je verwachten?

Als Shiftleader kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!