QC Laborant 2 ploegen

  • Location: ROESELARE
  • Type: Perm
  • Job #19324

QC Laborant 2 ploegen

Vast contract – 2 ploegen – Regio Roeselare
#quality #control #laborant #voeding

Beschik je over een bachelor diploma (chemie, biochemie, laboratoriumtechnologie, voeding…)?  Ben je een schoolverlater of beschik je over een aantal jaren ervaring in een productie- en voedingsomgeving? Heb je een alerte ingesteldheid en werk je graag in een ploegensysteem? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een QC Laborant om hun team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in regio Roeselare is internationaal actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als QC Laborant kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de kwaliteit tijdens het gehele productieproces. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Controle van binnenkomende producten en afgewerkte producten.
  • Stalen afnemen van grondstoffen.
  • Controles uitvoeren in de fabriek om de kwaliteit tijdens het productie- en verpakkingsproces te bewaken.
  • Uitvoeren van kwaliteitscontrole volgens specifieke methodes en procedures met oog op CCP’s en hygiëne- en kwaliteitsvoorschriften.
  • Rapporteren aan de afdelingsverantwoordelijke.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als QC Laborant over een bachelor diploma, ervaring binnen een productie- en/of voedingsomgeving is een pluspunt maar geen must. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en bezit je een basis Frans en Engels. Daarnaast heb je een gemotiveerde ingesteldheid en ben je kritisch, betrouwbaar en nauwkeurig. Je werkt graag in een 2-ploegensysteem (van 5u tot 13u en van 13u tot 21u). Tot slot ben je een flexibel persoon en werk je graag in teamverband.

Wat kan je verwachten?

Als QC Laborant kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddelijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)479 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!