Quality Engineer

  • Location: WAREGEM
  • Type: Perm
  • Job #19330

Quality Engineer

Vast Contract – Regio Waregem
#Engineer #Quality #textiel #chemie

Beschik je over een bachelor of master in een chemische of technische richting? Heb je werkervaring in kwaliteit en/of met polymeerchemie? Ben jij zowel assertief als communicatief? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Quality Engineer om hun kwaliteitsteam te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in regio Waregem is wereldwijd actief binnen de textiel/chemische sector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Quality Engineer kom je terecht in een open en creatieve omgeving en assisteer je de Quality Manager bij implementatie en opvolging van het kwaliteitsgegeven in productie en labo. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Productspecificaties en controleprocedures ontwikkelen, opvolgen en controleren op haalbaarheid
  • Product- en proceskwaliteitsniveau’s opvolgen en optimaliseren
  • Op basis van klachten preventieve en correctieve maatregelen toepassen en voorstellen formuleren ter reductie van klachten
  • Beheren van controlematrix van ingangscontrole tot kwaliteitscontrole tijdens productie
  • Ondersteunen van proces en R&D ingenieurs bij optimaliseren processen en ontwikkeling nieuwe producten en samenwerken met labo’s bij opvolgen en analyseren productietesten
  • Rapporteren aan Quality Manager

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Quality Engineer over een bachelor of master diploma aangevuld met relevante werkervaring. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en je hebt een goede basiskennis Frans en Engels. Daarnaast heb je een zelfstandige ingesteldheid en een gezonde dosis assertiviteit. Tot slot ben je ook een communicatief persoon met sterke analytische skills.

Wat kan je verwachten?

Als Quality Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!