Technical Manager

  • Location: Eeklo
  • Type: Perm
  • Job #19340

Technical Manager

Vast Contract – Eeklo
#TechnicalManager #Maintenance #Productie

Ben je op zoek naar een uitdaging als Technical Manager binnen een sterke internationale organisatie? Kan je terugvallen op relevante werkervaring in een gelijkaardige functie en haal je energie uit het aansturen van technische teams binnen zowel Maintenance en Productie? Lees dan zeker verder!

Voor onze klant in regio Eeklo zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Technical Manager die kan terugvallen op een brede technische achtergrond en die deel zal uitmaken van het Site Management.  

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Technical Manager ben je dagelijks verantwoordelijk voor de organisatie en aansturing van technische medewerkers. Jouw gevarieerd takenpakket bestaat o.a. uit:

  • Opvolgen van projecten van A tot Z, zowel m.b.t. geheel nieuwe installaties als optimalisatie van reeds bestaande installaties
  • Opstellen van de jaarlijkse opleidingsplannen voor technisch personeel
  • Opvolgen en beheren van budgetten n.a.v. technische projecten, hierbij zal je ook instaan voor het berekenen van terugverdientijden in overleg met het Engineering departement
  • Leveren van technische ondersteuning aan verschillende afdelingen (Kwaliteit, R&D, Onderhoud, Productie) opdat zij hun KPI’s en productie-aantallen kunnen behalen
  • Opstellen en beheren van correctieve en periodieke onderhoudsplannen en -processen
  • Beheer van de spare parts, technische documentatie en equipment

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma Elektromechanica en kan je reeds leidinggevende ervaring voorleggen binnen een productieomgeving? Toon je een sterke interesse in innovatie en het gebruik van nieuwe technologieën binnen de productie en laat je je opmerken door jouw analytisch denkvermogen en hands-on ingesteldheid? Beschik je over sterke communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels en slaag je erin om een goed overzicht te behouden over meerdere lopende projecten? Dan ben jij misschien wel de Technical Manager die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Technical Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!