Automation Engineer

  • Location: Halle
  • Type: Perm
  • Job #19346

Automation Engineer

Vast Contract – Halle

#Production #Automation #ProcessEngineering

Toon je interesse in elektriciteit, instrumentatie en PLC programmatie en sta je open voor een nieuwe uitdaging als Automation Engineer binnen een hoogtechnologische productieomgeving? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Halle zijn we momenteel op zoek naar een Automation Engineer met een sterke interesse in projectmatig werken. Voor deze functie kunnen zowel Young Graduates als meer ervaren profielen in aanmerking komen.  

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Automation Engineer draag je mee bij tot de optimale werking en betrouwbaarheid van de installaties in de productie. Daarnaast sta je ook in voor het opvolgen en uitrollen van projecten van A tot Z binnen het domein van automatisatie. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

  • Opvolgen van projecten van A tot Z, van analyse tot het uitschrijven van het lastenboek en het opstellen en testen van de uiteindelijke installatie. Dit gevolgd door het voorzien van de nodige opleiding voor de operatoren en techniekers
  • Optimaliseren van bestaande automatisaties, hiervoor organiseer je ok tijdig overleg met jouw collega’s om verbetervoorstellen op tafel te leggen en te bespreken
  • Je zorgt voor het onderhouden en upgraden van de PLC’s
  • Bieden van technical support aan de verschillende operationele afdelingen (maintenance, productie, R&D, …)

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een technisch Master diploma en toon je een sterke interesse in elektriciteit, instrumentatie en PLC’s? Laat je je opmerken door jouw sterk technisch inzicht, analytisch denkvermogen en hands-on ingesteldheid? Ben je een vlotte communicator die graag in teamverband werkt en die er niet voor terugschrikt om eigen verantwoordelijkheden op te nemen en projecten op te volgen van A tot Z? Beschik je over een vlotte kennis van de Nederlandse en Engelse taal, aangevuld met een goede basiskennis Frans? Dan ben jij misschien wel de Automation Engineer die wij zoeken.

Wat kan je verwachten?

Als Automation Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!