Project Manager New Products

  • Location: DENDERMONDE
  • Type: Perm
  • Job #19347

Project Manager New Products

Vast Contract – Dendermonde

#ProjectManagement #Production #ProductDevelopment

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Project Manager, waarbij je de kans krijgt om nieuwe producten uit te werken en van protoype naar massaproductie te brengen? Lees dan zeker verder!

Voor onze klant met vestiging in regio Dendermonde zijn we momenteel op zoek naar een Project Manager die projecten kan beheren van A tot Z, en dit over verschillende departementen heen.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Project Manager begeleid je verschillende teams doorheen het proces van product development tot massaproductie en draag je de eindverantwoordelijkheid over de verschillende projecten. Hierbij hou je rekening met het totaalpakket van ontwikkeling, kosten, aankoop, kwaliteit, sales, productie en supply chain. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

  • Aansturen van de teams over verschillende departementen en locaties heen (internationaal)
  • Ontwikkelen en uitrollen van het projectontwikkelingsplan
  • Opvolgen van de tussentijdse deadlines en KPI’s
  • Ondersteunen van de verschillende teams inzake risicobeheer, keuze van leveranciers, maakbaarheid van het ontwerp, financiële status van het project, etc.
  • Dragen van de eindverantwoordelijkheid over de product launch
  • Werken aan continuous improvement m.b.t. productontwikkelingsprocedures

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma in Engineering en kan je terugvallen op minstens 2 jaar relevante werkervaring in Project Management? Beschik je over een vlotte kennis van de Nederlandse en Engelse taal en heb je kennis van planning, rapportages en financiële opvolging van projecten? Heb je affiniteit met zowel R&D en productie en sta je open voor een job waarin je de schakel kan vormen tussen beide? Dan ben jij misschien wel de Project Manager die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Project Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!